25 Jun 00:12

Startovao trening kamp

Treći po redu trening kamp Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” počeo je danas. U Kući fudbala okupilo se osamnaest fudbalera koji su trenutno bez ugovora. Oni će se u narednih deset dana pripremati za međunarodni turnir koji se pod pokroviteljstvom FIFPro-a održava u Nionu 6. i 7. jula. U odličnim uslovima u Staroj Pazovi trenerski tandem Ivan Vučetić i Vladan Radača pripremaće “sindikalce” koji žele osvajanje još jednog trofeja i pronalaženje novih angažmana.

U kampu su sledeći igrači: Nemanja Cvetković (kapiten), Marjan Marković, Perica Stančeski, Nebojša Skopljak, Aleksandar Čanović, Miloje Preković, Milutin Ivanović, Vladimir Krnjinac, Predrag Vujović, Ivica Milutinović, Borivoje Filipović, Jovan Radivojević, Nenad Stojaković, Marko Jakšić, Yaw Antvi, Jovan Stefanović, Dušan Grbić, Igor Grkajac, Ivan Vučetić (trener), Vladan Radača (trener golmana) i Ognjen Ninković (fizioterapeut).