06 Oct 12:45

Uručena sportska oprema klubovima koji su pretrpeli materijalnu štetu u majskim poplavama

U PRESS CENTRU FSB je uručena pomoć u sportskoj opremi (fudbalske lopte i dresovi) klubovima koji su pretrpeli materijalnu štetu u majskim poplavama. Ovu pomoć je omogućio Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, inače punopravni član Međunarodnog udruženja profesionalnih fudbalera „FIFPro“. Predstavnike klubova i brojnih medija pozdravili su generalni sekretar FS Beograda Jovan Šurbatović i predsednik SPF NEZAVISNOST Mirko Poledica.

Tom prilikom Jovan Šurbatović se u ime FS Beograda i klubova koji su dobili ovu pomoć zahvalio SPF NEZAVISNOST i Mirku Poledici. Mirko Poledica je dodao da je SPF NEZAVISNOST pre ove akcije pomogao još nekoliko klubova širom Srbije i posebno istakao angažman i brigu FS Beograda za svoje klubove po ovom pitanju. Zatim su predstavnici dvadeset dva kluba preuzeli opremu.

Boravak predstavnika SPF NEZAVISNOST u prostorijama FS Beograda iskorišćen je da se dogovori dalja saradnja.