22 Jun 10:40

Pobeda nad Gaz Metanom

DSC2140Zanimljiva fudbalska predstava viđena je na terenu kod jezera na Zlatiboru. Ekipa Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” odigrala je prijateljski meč sa rumunskim prvoligašem Gaz Metanom. Meč je odigran u okviru trening kampa SPF NEZAVISNOST na kome su fudbaleri koji su trenutno bez ugovora i koji se pripremaju za međunarodni turnir sindiklanih ekipa iz regiona. Obe ekipe odigrale su dobar i otvoren meč, protivnik se nije mnogo respektovao tako da je bilo dosta šansi na obe strane. Zahvaljujući spretnosti i brzini napadača SPFN Edina Ademovića, koji je postigao dva gola, pobedu je odnela ekipa SPFN i tako se revanširala protivniku za poraz na prošlogodišnjoj utakmici. Pre vodećeg gola Ademovića golman Mladen Živković je uspeo da odbrani jedanaesterac rumunskom igraču.

SPFN: Živković, Neoričić, Savić, Joksimović, Zlatković, Nikolić, Basara, Ivanović, Arsenijević, Ademović, Dinčić.

Igrali su još: Berzati, Bačanin, Dimitrijević, Pajović, Đurić.

Gaz Metan: Alex, Roberto, Trtovac, Akaki, Busu, Popovici, Danci, Bic, Curtean, Claru, Buziuc.

Igrali su još: Cristea, Stancu, Trif, Cosocnean, Pop, Puscatu, Surugiu.

Strelci: Ademović 22, 58 min.

Žuti kartoni: Neoričić 36 min.