06 Jun 12:24

Kamp na Zlatiboru, turnir u Austriji

Trening kamp Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ za slobodne igrače održaće se na Zlatiboru od 23. juna do 01. jula. Kao i prethodnih godina, igrači koji su trenutno bez ugovora, imaće priliku da se u okviru kampa što bolje pripreme za pronalaženje novih angažmana. Treninge će voditi novopečeni trener, dojučerašnji igrač, Boban Dmitrović, dok će trener golmana biti proslavljeni golmanski as Vladan Radača.

Na srpskoj planinskoj lepotici igrači će se pripremati i za FIFPro turnir koji se ove godine održava u Austriji. U poznatom trening centru austrijske reprezentacije Lindabrunu, snage će odmeriti ekipe Srbije, Slovenije, Bugarske, Grčke, Švajcarske i Hrvatske. Ovo će biti izvanredna prilika da igrači pokažu svoje umeće pred menadžerima i trenerima i pokušaju da pronađu nove angažmane. Zaineresovani igrači mogu da se prijave na turnir putem telefona ili e-maila.